Het verhaal achter Wijzerbeleggen

Wijzerbeleggen is er sinds begin 2008 voor de particuliere belegger en wil deze groep helpen beter te beleggen en wijzer op beleggingsgebied te maken. Gebleken is dat het voor vele particuliere beleggers een hele uitdaging is om op langere termijn een positief rendement te halen en de verleiding van eenmalige gouden tips te kunnen weer staan.

Bovendien is er veel kennis nodig om sommige complexe beleggingsproducten te kunnen doorgronden en het juiste financiële product te kunnen selecteren.

Het idee achter Wijzerbeleggen is de particuliere beleggers te ondersteunen in het maken van betere beleggingsbeslissingen, door meer achtergrondinformatie geven en voorbeeld portefeuilles aan te rijken met de overtuiging dat beleggen voor een goede rendement eigenlijk saai is en een kwestie van een lange adem.

De beleggingsportefeuilles en trade signalen zijn gebaseerd op de methodieken van P.V. Neuwirth. Hij is ruim 28 jaar actief in de wereld van beleggingen en was onder meer werkzaam bij RBS Markets. Hij was daarnaast vele jaren verantwoordelijk voor het World Wealth Report (van Merrill Lynch & Capgemini) en het boek “Wealth: How the World’s High-Net-Worth Grow, Sustain, and Manage Their Fortunes” over hoe miljonairs beleggen en hun vermogen in stand weten te houden.

 

 

 

Contact

E-mail:

Algemeen: info@wijzerbeleggen.nl

Leden: leden@wijzerbeleggen.nl

Adverteren: adverteren@wijzerbeleggen.nl

Vraag of klacht: info@wijzerbeleggen.nl

 

Aanvullende contactgegevens:

Wijzerbeleggen.nl

Korte langewijnseweg 11

1272 BV Huizen

Wijzerbeleggen.nl is een initiatief van Concepts@Work B.V. (KvK 59866950).