Het verhaal achter Wijzerbeleggen

Wijzerbeleggen is er sinds begin 2008 voor de particuliere belegger en wil deze groep helpen beter te beleggen en wijzer op beleggingsgebied te maken. Gebleken is dat het voor vele particuliere beleggers een hele uitdaging is om op langere termijn een positief rendement te halen en de verleiding van eenmalige gouden tips te kunnen weer staan.

Bovendien is er veel kennis nodig om sommige complexe beleggingsproducten te kunnen doorgronden en het juiste financiële product te kunnen selecteren.

Het idee achter Wijzerbeleggen is de particuliere beleggers te ondersteunen in het maken van betere beleggingsbeslissingen, door meer achtergrondinformatie geven en voorbeeld portefeuilles aan te rijken met de overtuiging dat beleggen voor een goede rendement eigenlijk saai is en een kwestie van een lange adem.

De beleggingsportefeuilles en trade signalen zijn gebaseerd op de methodieken van Patrick Neuwirth. Hij is ruim 28 jaar actief in de wereld van beleggingen en was onder meer werkzaam bij RBS Markets. Patrick was daarnaast vele jaren verantwoordelijk voor het World Wealth Report (van Merrill Lynch & Capgemini) en het boek "Wealth: How the World's High-Net-Worth Grow, Sustain, and Manage Their Fortunes" over hoe miljonairs beleggen en hun vermogen in stand weten te houden.

 

De abonnementen van Wijzerbeleggen

Wijzerbeleggen heeft twee pilaren om de particuliere beleggers te ondersteunen in het maken van betere beleggingsbeslissingen en uiteindelijk wijzer te beleggen. Allereerst zijn er 3 voorbeeldportefeuilles te volgen met een focus op dividend beleggen en inkomsten uit dividend. Daarnaast zijn er de trade-signalen voor een rendement op de indexen S&P 500, DAX en AEX.

Wat krijgt u voor uw geld?

  • Volledig toegang tot drie dividend portefeuilles

  • Maandelijkse dividend nieuwsbrief

  • Toelichting op wijzigingen in de portefeulles

  • Unieke dividend data

  • Trade-Signalen abonnees ontvangen in- & uitstapmomenten en de afstand tot de stoplos

 

UNIEK: Indien de stop-loss van een trade-signaal geraakt wordt onder het instapniveau dan ontvangt een abonnee eenmalig 3 maanden GRATIS verlenging van het abonnement (DTR-12).

 

Begin vandaag nog met Wijzerbeleggen

 

Contact

Wijzerbeleggen.nl is een initiatief Concepts@Work B.V. (KvK 59866950). Voor meer informatie kunt U contact opnemen via conceptsatwork[at]planet.nl en voor leden is er het e-mail adres leden[at]wijzerbeleggen.nl.